woensdag 15 december 2010

CAMEL.


We zien het steeds meer en I LOVE IT! Camel.Voor mij toch wel een beetje the new black.(Wel met een rood nagellakje voor toch wat kleur, naar mijn mening) Ik probeer steeds meer kleding in deze kleuren te kopen, maar zwart blijft toch overheersen in mijn kast. Ik hoop wat leuke dingen te kunnen scoren want zo kan het niet langer, ik heb steeds vaker hetzelfde aan omdat ik maar een paar warme dingen heb en ik gewoon lang niets nieuws meer gekocht heb! Jawelll ik heb wel weer wat geld binnen met een kleine dienst die ik gisteren heb verricht. Ik hoefde alleen maar goedenavond te zeggen, bezoekers te turven en boekjes uit te delen, en dat niet eens tegelijk... Dus ik ga weer lekker shoppen want ik ga zo langzamerhand last krijgen van afkickverschijnselen. En natuurlijk kerstcadeautjes kopen! Ik vind het heerlijk om cadeau's te geven. Wat doen jullie deze kerst? xoxo

-- Thanks voor de lieve reacties van mijn vaste readers! Feel free to comment, ook aan de rest! Dat geeft mij altijd zo'n boost hihi.

4 opmerkingen:

 1. wauw..

  Die ketting, en die chanel oorbellen <3333

  Xx Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. blijf doorgaan super leuke blog en kleren <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. i know the problem! mijn kast bestaat ook grotedeels uit zwart en heel donkerblauw, zou er ook graag verandering in brengen; maar het lukt géwoon niet! :( verder een hele leuke post!!!

  BeantwoordenVerwijderen